Listopad 2007

Fotogalerie Zaca

30. listopadu 2007 v 21:34 | Lea |  Zac Efron
Mno je krásnej nemyslíte? Já teda myslim že jo Mě se úplně moc líběj jeho oči! Úplně jak moře,prostě dokonalý!!! ale jako úpa nejhezčí na světě neni.... To nemůžu tvrdit...to třeba Wenworth Miller.....ten je hezčí



Životopis Mandy

29. listopadu 2007 v 18:19 | Lea |  Mandy Moore
Datum narození: 10.4.1984
Místo narození: Nashua, USA
Znamení: Beran

Životopis:Mandyina kariéra modelky začala v roce 2001, kdy ji bylo 16 let. Když se s otcem vracela z dovolené z Hawaje, tak si ji na letišti všiml hledač talentů a nabídl ji místo v modelingové agentuře. Mandy Moore neváhala, domluvila se s otcem a začla jezdit po světě v okruhu New York-Sydney-Tokyo-Milano, atd.
V roce 2005, v jejích 19 letech ji do miss přihlásil její kamarád Román Fonseca a během soutěže se stala miláčkem poroty i diváků a získala oba tituly (titul Miss a Miss sympatie). Diváky ohromila tak, že dostala celých 70% hlasů! Stala se tak 1. historickou miss PlanetSims. Můžete ji vidět také v Miss World, kam díky výhře Miss postoupila. O jejích soupeřkách se právě rozhoduje.
Mandy Moore pochází z Austrálie, má jenom otce a jednu sestru, za kterýma se ráda vrací. Mandy je v současné době bez přítele, ale určitě se brzo najde někdo, kdo by ji obejmul, protože jedině tak se prý cítí v bezpečí.
Nedávno Mandy začala s kariérou zpěvačky, nazpívala píseň Someone like me a k tomu natočila úspěšný klip! V kariéře zpěvačky prý určitě chce pokračovat, protože to byl vždycky její sen.

Filmografie:
2007 Vdáš se a basta!
2006 American Dreamz
2005 Rychlý Stripes
2004 Hon za svobodou
2004 Černá ovce
2003 Láskou praštěná
2002 Dlouhá cesta
2002 Sladkých 17
2001 Deník princezny
2001 Dr.Dolittle 2


Jojo na módním molu

27. listopadu 2007 v 20:38 | Lea |  JoJo
Mno já myslim žeopravdovou modelkou by klidně být i mohla....hezká je,postavu má a na tom mole jí to sluší....mno a ty šatičky.....mmmm chci domů! I s těma botičkama

Řetězák Kdybych byla....

25. listopadu 2007 v 21:51 | Lea |  Řetězáky
Tak tenhle řetězák sem našla u Lilly99
Kdybych byla ovoce, byla bych... jahoda
Kdybych byla, barva, byla bych...růžová
Kdybych byla zvíře, byla bych... delfín
Kdybych byla spotřebič, byla bych...mikrovlnka :D

Pejsek Outík

24. listopadu 2007 v 23:29 | Lea |  Řetězáky
Tak taji Outíka sem našla u Paw-linecky
Pro všechny blogaře!!!Okamžitě si dejte na blog tohohle pejska Outíka..!
Přináší velké štěstí na blog
A ten kdo ho ještě nemá je fáákt out

Klipy Ashlee

24. listopadu 2007 v 20:10 | Lea |  Ashlee Simpson
Undiscovered




Avril Lavigne - When You´re Gone

17. listopadu 2007 v 17:16 My favourite songs
Mno tak tenhe klip i písnička je úplně suprová!411 Jedna z nej od Avrilky!423
Prostě krásnej text a všecko okolo!!! Navíc Avril to tam fakt sluší a má tam bezva šaty! Ale je to i smutnej klip.....třeba s tim dědou jak brečí nad těma šatama.....418 to mi příde fakt smutný!
A ještě fotky ke klipu:

Moje fotky

17. listopadu 2007 v 16:47 O mě
Jéje......tak tady je pár mejch foteček.....tak se mi nesmějte 423 i když bych se vám nedivila 415

Škola je fůůůj

15. listopadu 2007 v 19:05 | Lea |  My Diary
Mno tak kdo by taky měl rád školu co? Ale tak někdo se třebas najde,ale já to teda rozhodně nejsem!! Prostě do školy chodim ráda akorát proto že tam sou kamarádi a taky nějací pěkní kluci......to je všecko....jo a taky ještě tam mám ráda obědy škoda že nám tam nedělaj třebas hranolky nebo pizzu...a nebo nějakou buchtu.....někdy buchtu dostanem ale ta je obvykle tak malá,že stačí když do ní jednou kousnem a je pryč. A kakao by nám taky mohli dávat častějc. A nějaký předměty mi taky připadaj zbytečný.....třebas výtvarka!! Pokud nepudu na uměleckou školu...což já nepudu tak výtvarku vůbec nepotřebuju! At je třeba ve škole jen výtvarnej kroužek pro ty co rádi kreslej! A nebo hudebka! to je to samý jak výtvarka!V životě nebudu potřebovat nějaký noty bo stupnice. A taky přírodák! Je jasný že bysme z přírodáku měli umět takový ty základní věci,ale nechápu proč třeba musíme znát všecky šutry! Já je třeba taky nebudu v životě potřebovat.....teda aspon doufám. Mno takovejch předmětů je prostě hafo.....mě třeba hrozně bavěj přednášky o drogách,o sexu, o šikaně a takový....třeba dneska sme měli přednášku o Drogový závislosti a bylo to super! Pamatuju si z toho snad všecko! a navíc mě to bavilo! a třeba nějakej takovej předmět kde bysme se měli naučit chovat v různějch situacích atd.. nemáme....teda máme Rodinku ale v ní berem každej rok jedno a to samý! A to rodinu! Prostě co je to manželství a takovýdle....jako by to všici už dávno nevěděliMno takový sou prostě moje názory na školu no......ale třeba dneska to ve škole docela ušlo...hlavně proto že sme měli tu přednášku....ale taky proto že sem dostala z písemky z matiky 3 a ne jako dycky 4....jinak byl celkem bezva i tělák.....sme dělali kotrmelce a ty já vůbec neumim...takže byla prča.... jako dopředu umim..to je lehký ale dozadu ani náhodou Mi tam učitelka pomáhala a málem mi zlomila krk mi tam tak křuplo že sem myslela že umírám ale sranda to byla! navíc já se na těláku furt ulejvám,taky sem z něho měla na vízo 2
Mno a to je asi všecko k tématu škola mno tak na příště musim vymyslet jiný téma
Tak Pááááá lidi!!!!
PS.ten avatar sem robila jáá....tak nekopírovat

10 nejpřitažlivějších mužů

15. listopadu 2007 v 17:56 Řetězáky
Tak tenhle řetězák sem našla opět u Nikky
1. WENWORTH MILLER
2. Zac Efron
3. Chad Michael Murray
4. Josh Holloway
5. Jonathan Benett
6. Oliver James
7. Drew Fuller
8. Jared Padalecki
9. Ben Affleck
10. Josh Hartnett

Mno jo...mít tak nějakýho doma......to bych s nim yla furt v jednom kuse v posteli =D

Fotogalerie Mandy

14. listopadu 2007 v 19:03 | Lea |  Mandy Moore
Mno tak Mandy je podle mě skvělá herečka! Viděla sem s ní pár filmů a hrála v nich fakt skvěle!

Řetězák od Nikky

13. listopadu 2007 v 21:32 | Lea |  Řetězáky
Tak tenhle řetězák sem našla u Nikky
1. Co jsi naposledy ... ??
jedl/a : Jablíčko
pil/a : sodolína :D
kreslil/a : mno asik svoje jméno :D
Dělal/a : koukala na TV
vyráběl/a : grafiku
2. Co rád/a děláš??
maluješ : nn nesnášim kreslení :D
chatuješ : mno každej den,sem závislák :D
píšeš články na web : jj každej den
miluješ : rodinu,kamarády,čokoládu.......
spíš : Mno spánek je to nejlepší na žvitoě!!!
3. Máš doma nějaké zwířátko??
Jj Papoška Keňuška a pejska Karinku
4. Máš je rád/a??
Úpe nejvíc!
5. Jsi teď zamilovaný/á??
Nn
6. Jsi kluk,bo holka??
Holka
7. Nejoblíbenější seriál??
Ztraceni a Útěk z vězení!!!!!
8. Proč jsi se rozhodl/a,že vyplníš tuto řetězowku??
Mám ráda řetězáky :D
9. Tři blogy,které tohle musí udělat??
Nebudu nikoho nutit....kdo chce at si ho udělá :P

2007 Australian VMA

13. listopadu 2007 v 18:56 | Lea |  Pink













Řetězák od Asimky

12. listopadu 2007 v 22:14 Řetězáky
Mno teda u Asimky sem ho našla :)
1. Miluju...svojí rodinu, svý kamarády, čokoládu, internet, skoro všecky zvířátka.....mno je toho prostě hafec moc!
2.Nosím ...Kalhotky :D
3.Mám... spustu kalhotek :D
4.Jsem...ráda na světě....ale sou i vyjímky kdy je to naopak
5.Hrozně ráda ...sem na netu :D píšu si se svejma zlatíčkama a dělám blog :)
6.Nesnáším... školu!!!!
7.Počítač... miluju!!!
8.Štitím se... skoro všeho nechtnýho hmyzu! Tak šváby,pavouzy, červi atd.! i když ty zvířata nemůžou za to že sou tak slizký :D
9.Bojím se...tmy!!!!!
10.Respektuju...mno respektuju snad všecko......:)
Pokračuje: mno kdo chce:)