Červenec 2007

S Amandíkem

30. července 2007 v 23:28 | Lea |  Moje diplomky




Fotky z Roswellu

27. července 2007 v 23:47 | Lea |  Roswell



10. spřátelený blog - miss.mys

26. července 2007 v 19:34 | Lea |  Spřátelené blogy
Jéé tak to je moc kráásnej blogís a hrozně se mi líbí jeho desing! Sou tam
  • Bleskovky
  • Hodně moc obrázků
  • Filmy a seriály
  • Celebrity
A samozřejmě spoustu dalšího xD tak mrkněte SEM

s Good Charlotte

26. července 2007 v 17:26 | Lea |  Moje diplomky


S8er Boy

25. července 2007 v 18:13 | Lea

Sk8er Boy

He was a boy
She was a girl
Can i make it any more obvious
He was a punk
She did ballet
What more can i say
He wanted her
She'd never tell secretly she wanted him as well
But all of her friends
Stuck up their nose
They had a problem with his baggy clothes

Vyhrála sem soutěž o nej colorku

25. července 2007 v 13:20 | Lea |  Výhry
Soutěžila sem s touhle colorkou
A tohle je můj diplom za to že sem vyhrála

9. spřátelený blog - Kate

23. července 2007 v 23:42 | Lea |  Spřátelené blogy
Tak tenhle blog má fakt moooc krásnej desing! Fakt se mi líbí! Jinak sou na něm ještě třeba
  • Bleskovky
  • Celebrity
  • Filmečky
  • Návody
A spoooostu dalšího! Tak neváhejte a koukněte SEM

8.spřátelený blog - SweetSexy

23. července 2007 v 19:19 | Lea |  Spřátelené blogy
Na tomhle blogu toho spoustu najdete. Je tam např.
  • Každý den nová bleskovka
  • Spoustu celebrit
  • Hodnocení blogů
A spoustu dalšího! Tak neváhejte a jukněte se SEMKA

Avril Lavigne

22. července 2007 v 22:47 | Lea |  Ankety
Heh,to by mě docela zajímalo,já teda Avril

Úpa úžasný

22. července 2007 v 19:11 | Lea |  Moje diplomky
Jej tak to je fakt úžasný =ooDD moooc děkuju

Životopis Evy

21. července 2007 v 23:07 | Lea
Profese: Modelka, herečka
Datum narození: 15.3. 1975

Místo narození: Corpus Christi, Texas, USA

Znamení: Ryby


Životopis: Eva Longoria americká filmová a hlavně seriálová herečka. V posledních letech uznávaná modelka, která se objevuje jak v reklamních kampaních různých společností, tak v mnoha mužských magazínech.
Její rodiče jsou američané mexického původu. Katolíci. Je nejmladší ze čtyřech dětí, samých dívek. Jako jediná z nich má tmavou barvu kůže, tmavé oči i vlasy. Všechny její sestry jsou blondýnky s modrýma očima a světlou pletí. Eva dlouho podezřívala rodiče, že ji pouze adoptovali, právě kvůli tomuto rozdílu. Vždy byla také považována za nejošklivější z nich.

Její první televizní role přišla, když hostovala v několika dílech známého seriálu Beverly Hills 90210. To byly ovšem jenom první krůčky, které vedly ke dveřím zvaným Mladí a neklidní, kde se Eva usídlila na dva roky. V roce 2003 přeběhla k detektivnímu seriálu Dragnet. Toto angažmá nemělo dlouhého trvání a Longoria hledala něco, co by jí opravdu vyneslo na vrchol. Její dráhou se v jejím případě stala role všehoschopné ženy v domácnosti. Eva Longoria hraje také v seriálu Zoufalé manželky.

Eva Longoria americká filmová a hlavně seriálová herečka. V posledních letech uznávaná modelka, která se objevuje jak v reklamních kampaních různých společností, tak v mnoha mužských magazínech.
Její rodiče jsou američané mexického původu. Katolíci. Je nejmladší ze čtyřech dětí, samých dívek. Jako jediná z nich má tmavou barvu kůže, tmavé oči i vlasy. Všechny její sestry jsou blondýnky s modrýma očima a světlou pletí. Eva dlouho podezřívala rodiče, že ji pouze adoptovali, právě kvůli tomuto rozdílu. Vždy byla také považována za nejošklivější z nich.

Její první televizní role přišla, když hostovala v několika dílech známého seriálu Beverly Hills 90210. To byly ovšem jenom první krůčky, které vedly ke dveřím zvaným Mladí a neklidní, kde se Eva usídlila na dva roky. V roce 2003 přeběhla k detektivnímu seriálu Dragnet. Toto angažmá nemělo dlouhého trvání a Longoria hledala něco, co by jí opravdu vyneslo na vrchol. Její dráhou se v jejím případě stala role všehoschopné ženy v domácnosti. Eva Longoria hraje také v seriálu Zoufalé manželky


Filmografie:

2007 Deep Int The Heart Of Texas...
2006 Strážce
2005 Hustler's Instinct
2004 Dead Will Tell, The
2004 Carlita's Secret
2004 Zoufalé manželky
2003 Snitch´d
1973 Young and the Restless,The

Diplomy za 9.bleskovku

20. července 2007 v 18:08 | Lea
Ten kdo neodpověděl správně nebo nehlasoval tak bohužel nedostal diplom
For Peťa

S JoJo

20. července 2007 v 17:55 | Lea |  Moje diplomky


7.spřátelený blog - hihi242

19. července 2007 v 19:36 | Lea |  Spřátelené blogy
Tak tenhle blog je moc super! Je to fajn kámoška která skvěle umí dělat desingy a upravovat fotky,takže kdyby ste chtěli udělat desing tak jí určo pisněte na blog a ona vám ho ráda udělá. Jinak sou na něm ještě třeba tydle supa věcičky
  • Avril Lavigne
  • Obrázky
  • Rihanna
A spoustu dalšího. Tak se jukněte SEM

6.spřátelený blog - Joy123

19. července 2007 v 19:32 | Lea |  Spřátelené blogy
Tak tahle super holčina si říka Joy123 a má fakt good blog. Známe se už z chatu a píšem si na icq a když se mě zeptala jestli spřátelíme neváhala sem a spřátelila sem, protože sou na něm např. tyhle úža věci
  • Avril Lavigne
  • JoJo
  • Hilary Duff
  • Obrázky
  • Akon
A spustu dalšího. Tak se mrkněte SEM

9.bleskovka

18. července 2007 v 17:32 | Lea
1. Kdo je na obrázku?
2. Jeden song od ní (nesmí se opakovat)
3. Hlásni TADY pro Leu a napiš jaký to byl hlas
4. Co ti chybí na mém blogu?
5. Vyber si:
ovoce/zelenina
den/noc
sušenka/kobliha
6. Co na diplom?
PIŠTE DOKUD NENAPÍŠU STOP

Andys mi ohodnotila blog

17. července 2007 v 13:10 | Lea |  Výhry
Jůů a takhle to dopadlo......