Březen 2007

Filmografie Amandy

29. března 2007 v 20:31 Amanda Bynes
2007 - Hairspray
2006 - Super náhradník
2005 - Roboti ; Ztroskotaná láska
2003 - Co ta holka chce ; Šarlotina pavučinka - Velkké dobrodružství Wilbura
2002 - Muži v černém 2 ; Velký tlustý lhář ;
2001 - Noční můry
1997 - "Figure It Out"
1995 - "All That"
1991 - "Rugrats"

Různá pozadí

24. března 2007 v 23:31 | Lea


Životopis Amandy

21. března 2007 v 21:37 | Lea |  Amanda Bynes
Tato dívka se světlehnědými vlasy a celým jménem Amanda Laura Bynes se narodila v Thousandu v Okas 4.dubna 1986.Rodiče málé Amandě říkali Chicky ale dnes jí tak už řekne málo kdo.Její kariéra začala v roce 1996 když dostala roli v seriálu "ALL House".A jelikož o ni byl velý zájem a Amadně se před kamerou líbilo tak o tři roky později (1999) začala moderovat svojí vlastní show "The Amanda show".Asi zde si jí všiml slavný režiser Dennie Gordon který ji dal roli ve filmu "What a girl Wants"( u nás známí jako Co ta holka chce.)Myslim si že touto rolí se proslavila asi nejvíc a právem za ni dostala spoustu oceneni.V tomtéž roce (2001) také natočila film Velký tlustý lhář.O dva roky později (2003) byla vyhlášena jako 3. nejlepší Teenageovská celebrita.Tohle byl velký uspěch a já doufám že ji do budoucna hodně motivoval....





LaFee a její tetování

19. března 2007 v 21:23 LaFee
Tak todle tetování je fakt úplně suprový !!! Neni ale pravý,jen namalovaný. Páni!kdyby to bylo pravý tak by to muselo fakt hodně moc bolet!

Tetování a piercingy

19. března 2007 v 21:11 Pink
Je vidět že Pink má hodně ráda tetování, protože na tělě má celkem 19 tetování a jestli se jí vydaří i deska I´m not dead což bych řekla že se jí podařilo nechá si vytetovat ještě 20.tetování!No já osobně bych tu bolest nevydržela ale dále o Pink. Piercingů už má míň. Má dva a to kroužek v nose a v uchu. No a poslední věc kterou Pink zdobí jsou diamanty v zubech.Ty myslim sou fakt suprový! Asi si je nechám taky udělat.
kroužek v nose:

Motýli

18. března 2007 v 19:01 | Lea


Klipy JoJo

18. března 2007 v 18:13 JoJo
Leave(get out)


Moderní popelka

17. března 2007 v 20:03 | Lea |  Soundtracky
Info o soundtracku:
Vydavatel: Hollywood Records
Počet skladeb: 14
Celkový čas: 49:17
Vydáno: 13. 7. 2004
Seznam skladeb:
1. Hilary Duff & Haylie Duff - Our Lips Are Sealed (2:40) stáhni
2. Hilary Duff - Crash World (3:00) stáhni
3. Jesse McCartney - Best Day Of My Life (3:13) stáhni
4. Haylie Duff - One In This World (4:11) stáhni
5. Goo Goo Dolls - Sympathy (2:48) stáhni
6. MxPx - First Day Of The Rest Of Your Life (3:01) stáhni
7. Hilary Duff - Girl Can Rock (3:10) stáhni
8. Jesse McCartney - Beautiful Soul (3:57) stáhni
9. Josh Kelley - To Make You Feel My Love (3:32) stáhni
10. Hilary Duff - Now You Know (3:39) stáhni
11. Kaitlyn - Friend (3:49) stáhni
12. Mya - Fallen (3:24) stáhni
13. Edwin McCain - I'll Be (5:22) stáhni
14. Hilary Duff - Anywhere But Here (3:31) stáhni

Nikdy to nevzdávej

17. března 2007 v 20:00 | Lea |  Soundtracky
Info o soundtracku:
Počet skladeb: 10
Celkový čas: 36:49
Seznam skladeb:
1. Hilary Duff - Fly (3:44) stáhni
2. Three Days Grace - Home (4:21) stáhni
3. Katrina And The Waves - Walking On Sunshine (3:59) stáhni
4. Keegan - Change In My Condition (3:19) stáhni
5. Hilary Duff - Jericho (3:57) stáhni
6. Three Days Grace - Are You Ready (2:47) stáhni
7. Keane - We Might As Well Be Strangers (3:12) stáhni
8. MxPx - Play It Loud (3:18) stáhni
9. Hilary Duff - Someone Is Watching Over Me (4:13) stáhni
10. Three Days Grace - I Hate Everything About You (3:55) stáhni

Divoké kočky

17. března 2007 v 19:57 | Lea |  Soundtracky
Info o soundtracku:
Vydavatel: Curb Records
Počet skladeb: 12
Celkový čas: 44:26
Seznam skladeb:
1. LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight (3:36) stáhni
2. LeAnn Rimes - Please Remember (4:33) stáhni
3. LeAnn Rimes - The Right Kind Of Wrong (3:47) stáhni
4. LeAnn Rimes - But I Do Love You (3:20) stáhni
5. Don Henley - All She Wants To Do Is Dance (4:30) stáhni
6. EMF - Unbelievable (3:30) stáhni
7. Snap - The Power (3:40) stáhni
8. INXS - Need You Tonight (3:10) stáhni
9. The Charlie Daniels Band - The Devil Went Down To Georgia (3:36) stáhni
10. Rare Blend - Boom Boom Boom (3:22) stáhni
11. Tamara Walker - Didn't We Love (3:24) stáhni
12. Mary Griffin - We Can Get There (3:58) stáhni

Co ta holka chce

17. března 2007 v 19:54 | Lea |  Soundtracky
Info o soundtracku:
Vydavatel: Warner Music
Počet skladeb: 15
Celkový čas: 54:16
Vydáno: v roce 2003
Seznam skladeb:
1. Leslie Mills - Good Life (3:29) stáhni
2. Gavin Thorpe - Out Of Place (3:37) stáhni
3. Meredith Brooks - Crazy (3:50) stáhni
4. The Clash - London Calling (3:19) stáhni
5. The Donnas - Who Invited You (3:29) stáhni
6. Oliver James - Long Time Coming (3:45) stáhni
7. Holly Vallance - Kiss Kiss (3:23) stáhni
8. Craig David - What's Your Flava (3:35) stáhni
9. Willa Ford - I Wanna Be Bad (3:04) stáhni
10. Duncan Sheik - Half Life (3:54) stáhni
11. Erica Rivera - Somebody Stop Me (3:10) stáhni
12. Rick Derringer - Rock And Roll, Hoochie Koo (3:42) stáhni
13. Oliver James - Greates Story Ever Told (4:09) stáhni
14. Lucy Woodward - What's Good For Me (3:59) stáhni
15. John Gregory - The Ride Of Your Life (3:44) stáhni

Pan božský

17. března 2007 v 19:47 | Lea |  Soundtracky
Info o soundtracku:
Vydavatel: Curb Records (USA)
Počet skladeb: 12
Celkový čas: 51:19
Vydáno: 14. 6. 2005
Seznam skladeb:
1. Howie Day - Collide (4:06) stáhni
2. Kaci - I Will Learn To Love Again (3:19) stáhni
3. Kimberley Locke - Better Than This (3:33) stáhni
4. Plumb - Real Life Fairytale (5:05) stáhni
5. Jadon Lavik - Let It Go (3:19) stáhni
6. Sara Overall - The Real Thing (2:49) stáhni
7. Beth Thornley - If You Got What You Came For (3:24) stáhni
8. Grits - Make Room (3:31) stáhni
9. Dennis DeYoung - Mr. Roboto - live (5:22) stáhni
10. Dennis DeYoung - Lady (4:43) stáhni
11. Dennis DeYoung - Babe (4:23) stáhni
12. Dennis DeYoung - Best Of Times (7:40) stáhni

Klipy LaFee

17. března 2007 v 19:17 LaFee
Prinzesschen